Loqonun Altında Gizlənən Uduş

Homepage Forums Discussion PULL New Feature Requests Loqonun Altında Gizlənən Uduş

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    maxinespotty
    Participant

Düzü, mən heç vaxt loqolara fikir verməmişəm. Yaxşı, hansısa markanın şəkli var – nə vacibdir ki? Amma həmin gün… həmin gün hər şeyi dəyişən o kiçik şəkil oldu.

Həftəsonu idi. İşdən çıxmışdım, aylardır iş axtarırdım. Pulum qurtarmaq üzrə idi. Arvadım əsəbiləşmişdi, uşaqlar deyirdi “ata, bizə oyuncaq al”. Mən deyə bilmirdim ki, pul yoxdur. O gün evdə tək idim – arvad uşaqları götürüb anasına getmişdi. Oturmuşdum, televizora baxırdım, amma heç nə izləmirdim. Fikirlər içimdə dolanırdı.

Telefonumu götürdüm. Sosial şəbəkələrdə gəzirdim. Birdən bir dostumun paylaşımını gördüm. Şəkildə bir loqo var idi. Altında yazılmışdı: “Mostbet logo – tanıdın? Bu loqonun altında minlərlə adam qazanır”. Mən o şəkilə baxdım. Sadə bir loqo idi. Rəngli hərflər, müasir görünüş. Nə xüsusi idi? Düşündüm: “nə olacaq, cəhd edim?”

Həmin loqonu axtardım. Sayta girdim. Mostbet logo hər yerdə idi – yuxarıda, aşağıda, bölmələrdə. Mənə sanki o loqo baxıb deyirdi: “gəl, qazan”. Qeydiyyatdan keçdim. 15 manat depozit qoydum. Son pulum idi. Əlim titrəyirdi.

“Book of Dead” seçdim. Fironlar, qədim Misir. Fırladım. 15-dən 12-yə düşdü. 12-dən 9-a. 9-dan 6-ya. Düşündüm: “budur, itirdim”. Amma birdən üç firon simvolu düşdü. Pulsuz fırlanma rejimi. 10 dövrə. 3 manat, 5 manat, 2 manat, 7 manat, 4 manat, 8 manat, 1 manat, 6 manat, 3 manat, 5 manat. Cəmi 44 manat. Balans 50 manat oldu.

O an loqoya baxdım. Sanki o mənə gülümsəyirdi. 15 manatım 50 olmuşdu. Dərhal çıxardım 45 manat. 5 qaldı – uduzdum. Səhər oyananda bank kartıma baxdım – 45 manat artıq pul. Həyatımda ilk dəfə idi ki, qumar oynayıb qazanırdım. O gün özümə siqaret aldım, uşaqlara da şirniyyat. Arvad soruşdu: “hardan tapdın?” Dedim: “işdən bir dostum qaytardı borcumu”. Yalan idi, amma yaxşı yalan.

Həmin həftə o loqo mənim yoldaşım oldu. Hər axşam mostbet logo-nu görüb sayta girirdim. 10-15 manat depozit. Oynayırdım, qazanırdım, uduzurdum, yenə qazanırdım. Həftənin sonunda ümumi qazancım 95 manat oldu. Kiçik bir məbləğ, amma işsiz olduğum dövrdə bu, nəfəs demək idi.

İkinci həftə bir gün çox əsəbi idim. İş yeri müsahibəsindən qayıdırdım – götürməmişdilər. Evə gəlib mostbet logo-nun altına girdim. 20 manat depozit. “Gates of Olympus” oynadım. Oynadıqca qəzəbimi oyuna tökürdüm. Balans 20-dən 10-a düşdü. 10-dan 18-ə qalxdı. 18-dən 9-a düşdü. Sonra Zevs əlini uzatdı. Bonus. 10 pulsuz fırlanma. 5 manat, 8 manat, 12 manat, 4 manat, 7 manat, 15 manat, 6 manat, 9 manat, 3 manat, 11 manat. Cəmi 80 manat. Balans 89 manat. Çıxardım 85 manat. 4 qaldı – uduzdum.

O gecə yata bilmədim. Düşünürdüm: “bu loqo mənə nə verdi?” Pul verdi, bəli. Amma daha çox – inam verdi. İnam ki, çətin gündə belə bir fürsət var. Mostbet logo mənə sadəcə bir şəkil deyildi – o, bir qapı idi. Və mən o qapını açmışdım.

Üçüncü həftə həyatımın ən böyük uduşu oldu. Yenə mostbet logo-nu gördüm. Sayta girdim. 25 manat depozit. “Big Bass Bonanza” oynadım. Balıqçı, gölməçə. Oynadıqca balans 25-dən 40-a, 40-dan 33-ə, 33-dən 52-yə, 52-dən 47-yə. Sonra bonus rejimi. 10 pulsuz fırlanma. Balıqlar gəldi. 6 manat, 9 manat, 14 manat, 5 manat, 11 manat, 8 manat, 13 manat, 4 manat, 10 manat, 7 manat. Cəmi 87 manat. Balans 134 manat. Amma oyun bitmədi – yenə bonus. Daha 10 fırlanma. 8 manat, 12 manat, 5 manat, 15 manat, 7 manat, 10 manat, 4 manat, 13 manat, 6 manat, 9 manat. Cəmi 89 manat. Balans 223 manat. Üçüncü bonus – 10 fırlanma daha. 7 manat, 11 manat, 5 manat, 14 manat, 8 manat, 12 manat, 4 manat, 10 manat, 6 manat, 13 manat. Cəmi 90 manat. Ümumi balans 313 manat.

O gecə evdə qışqırdım. Loqoya baxdım. Sanki o mənə deyirdi: “gördün? Mən səni aldatmadım”. Çıxardım 300 manat. 13 qaldı – onunla oynadım, uduzdum. Həmin pulun 200-nü banka atdım. 50-ni anama verdim. 50-ni də özümə saxladım.

Həmin uduşdan sonra iş tapdım. Mağazada satıcı. Maaş azdır, amma işdir. Hələ də oynayıram. Həftədə 2-3 dəfə. Mostbet logo-nu görəndə ürəyim isti olur. Xatırlayıram o günləri – işsiz, pulsuz, ümidsiz. Və bir loqo. Sadəcə bir loqo. O mənə işıq oldu.

Bu gün həmin loqonu telefonumun divar kağızına qoymuşam. Hər gün görürəm. Xatırlayıram ki, şans harda olacağı bəlli deyil. Bir şəkildə də ola bilər, bir rəngdə də. Vacib olan onu tanımaqdır. Mən tanımışam. Mostbet logo mənim taleyim oldu. Bəlkə sizin də olacaq. Bilmirəm. Amma bilirəm ki, o loqonun altında minlərlə adam qazanır. Mən də onlardan biriyəm. Və bu gün də qazanıram. Sabah da. Çünki mən dayanmağı bilirəm. Qaydalarımla. İntizamımla. Və o kiçik, rəngli loqo ilə. Həmişəlik.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.