User moves on the iPad PULL app are not updating the Ableton Devices dynamically

Homepage Forums Support PULL support User moves on the iPad PULL app are not updating the Ableton Devices dynamically

  • This topic has 3 replies, 2 voices, and was last updated 8 years ago by mcgn.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #3205
    mcgn
    Participant

    Got the app communicating and the when devices are selected in Ableton Live the ‘PULL’app updates! BUT… when I use the ‘Pull’ app on the iPad the Albleton devices are unresponsive, they dont animate or update dynamically as I adjust settings on the ‘PULL’ app. Max Run Time messages say ‘Live.Object get: no valid object set’
    Please help! Thank You, Looking forward to getting this working, spent half the day already getting this far X-| Cheers

    #3206
    mcgn
    Participant

    BTW just to make it clear: The ‘PULL’ app updates dynamically to user moves in ableton on the devices directly and refletcs on the iPad in realtime, but adjusting parameters of the devices on the iPad does nnot update the Ableton Live Device dynamically 🙁

    #3208
    xmonsta
    Keymaster

    It seems your IP address and port is incorrect inside your Lemur. The IP address on your Lemur should be the same as your MAC/PC. The port on your Lemur should be set to 8004 inside both your Lemur (on the right inside setting) and also on the Max Device.

    We can also help you at support[at]xmonsta[dot]com – if your ports are correct and youre still having problems send some screenshots to the support email of these three folders

    /Max 6.1/Cycling ’74/java/lib/
    /Max 6.1/Cycling ’74/java/lib/lib/
    /MIDI Remote Scripts/_MxDCore/

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.